Bedste Sci Fi Lydbøger – Del 2

Der er et par ting at huske på, når du søger efter sci-fi lydbøger. Lydbøger er stor, fordi de kan blive lyttet til, mens du kører, eller endda gøre andre gøremål rundt i huset. Som du kan læse, mens du lytter til lydbøger, behøver du ikke at medbringe en bog. For at få de bedste lydbøger skal du investere i de bedste bøger. Fortsæt med at læse for at lære mere om de bedste science fiction lydbøger.

Nnedi OKorafor er forfatter til fantasy genren. Han har også skrevet nogle af science fiction’s bedste lydbøger. Denne samling indeholder råb fra klassiske historier og moderne sci-fi hits. Er du klar til en ny verden? Grib dine hovedtelefoner og nyd dine foretrukne science fiction-lydbøger fra lydbiblioteket. Nnedi Okorafor Collection indeholder elleve gratis lydbøger med Star Trek, Babylonian Nights og Harry Potter.

Randa Jarrar’s Xenogenesis er en af mine yndlingsbøger. En anden stor fantasy lydbog byder Xenogony (en ung hovedperson fra menneskeheden, der bor på en planet domineret af mennesker) er denne serie. Randa Jarrar ligger i Jorden i det 22. århundrede. Et massivt soludbrud forårsagede et enormt skift i atmosfærisk tryk. Dette har en indvirkning på et par tusinde mennesker, herunder de mennesker, der er blevet Xenogones. Randa skal lære at styre sine nye evner og redde verden fra Xenogones, der begynder at angribe menneskeheden.

Nnedi OKorafors trilogi i The Rook er en anden lydbog, der er værd at nævne. Dette er første bind i en serie på ti bøger baseret på Maqbool Fida Hustains liv. Nnedi, et barn, blev set som en forræder i Pakistans sikkerhedsstyrker. Han havde hjulpet modstandsbevægelsen mod det undertrykkende regime under general Zia ul Haq. Du vil blive betaget af det næste bind, som dækker det øjeblik Nnedi mord Haqbool mens du holder ham over en vand pool. Disse mængder tilføje mere spænding til den fantastiske serie.

Charles de Lint’s Darkison er min yndlingsbog nogensinde. Dette bind er det sidste i Lint’s multi-volumen episke, og byder på hovedpersonerne fra de tre foregående romaner. Som læser må jeg indrømme, at jeg ikke forventede, at denne sidste rate ville være så stor som de andre rater. Men jeg nød det meget. Historien foregår 60 år efter begivenhederne i de foregående bøger. Det finder sted i dag i London. Nogle af rollebesætningen inkluderer Emory Douglas (The DaVinci code), Emory McShane (“Darth Vader”), Sienna Guillory (“Alice i Eventyrland”), Emory Doug (The DaVinci Code”), Andy Garcia (Glee), Rachael Cook (Abercrombie og Fitch) og mange andre kendte navne. Darkly Prey, som også nævner den lyse brigade i romanen har en spin-off kaldet Darkly Prey.

Lad mig slutte med en anbefaling til R.A. Salvatore’s The Inner Light. Det er min personlige favorit. Dette er min personlige favorit sci-fi lydbog. Jeg anbefaler det til alle, der ikke har læst serien, eller til alle, der ønsker at komme tæt på rummet opera genren. Det er en imponerende historie med veltegnede figurer, et overbevisende plot og en meget underholdende lydbog. Du vil ikke holde op med at lytte. Du vil måske endda lytte til det flere gange.

Dette indlæg blev udgivet i Finans. Bogmærk permalinket.