Cykling programmer & Ponzi ordninger

Copyright 2005 Judy Thompson
Folk Tjen penge og mennesker mister penge med cykling programmer. Mennesker også tjene eller miste penge med network marketing og enhver anden form for lovlig virksomhed under solen! Mens Ponzi ordninger er ulovlige, tjene nogle mennesker penge med dem, for, mens mange flere mister penge…
I denne artikel, vil jeg gerne give læseren nogle oplysninger om Ponzi ordninger og “Cykling” programmer.
PONZI ORDNINGER
Ponzi ordninger er en type af ulovlige pyramidespil, opkaldt efter Charles Ponzi, der snydt tusindvis af New England beboere. I år 1920 tilbydes Ponzi 50% overskud hver 45 dage. Han indsamlede 9,8 millioner dollars fra 10,550 folk og betalt ud 7,8 millioner dollars på kun 8 måneder.
Dette var en form for svindel, også kaldet en “boble” og har eksisteret i hundreder af år. I virkeligheden er det ikke en “investering” som mennesker er forledt til at tro. Penge overføres ganske enkelt fra nye investorer til tidligere investorer. Det er et bedrageri, hvor “investorer” er lovet ekstremt høje afkast over en meget kort periode.
Denne korte betaling tid og høj forrentning af snart tiltrækker et stort antal mennesker. Indledende “investorer” gøre en masse penge, men deres overskud er ikke et resultat af succes for en virksomhed. Deres overskud kommer faktisk fra bidrag fra de mennesker, der senere tiltræder, tænker de deltager i en juridisk erhvervsinvesteringer.
Ponzi ordninger typisk hævder, at deres moneymaking evner er på grund af deres omfattende, opfindsomme investeringer eller forretningsproces. På grund af mund-til-mund reklame om denne store “mulighed” er nye indbetalere hurtige til at hoppe om bord. En Ponzi ordningen vil normalt ikke vare meget længe. Det kollapser til sidst, da det var baseret på noget, der enten aldrig har eksisteret, eller var groft overvurderet.
En stor attraktion i en Ponzi ordningen er, at det synes at være en højt betalende investeringsmulighed. Som en passiv form for program behøver en person ikke at arbejde for at generere store overskud. Det indtryk, at folk får er, at de behøver kun at sætte deres penge i det og vente på penge til at komme rullende i!
Desværre, kun et par “early birds” faktisk tjene penge, og de rent faktisk modtager af svig, mens alle andre mister de fleste af eller måske deres hele investering!
CYKLING PROGRAMMER
De fleste mennesker er på udkig efter måder at tjene penge, gerne virkelig bare finde noget, der er legitime og er inden for deres evne til at gøre. En konventionel virksomhed kræver generelt en stor investering og lange arbejdstider. Network marketing, selv om det er også en forretning, der tager investering af tid og penge før en stor succes er realiseret, har fordelene ved at være i stand til at arbejde på deltid og tager langt mindre investering end en konventionel virksomhed. Desværre med netværksmarkedsføring eller MLM er der en masse hype. Ofte folk er lavet til at tro, at de bør være at gøre masser af penge på kort tid. Da der normalt ikke ske med MLM, som i enhver anden legitim virksomhed, kan folk begynde på udkig efter noget, der har mindre engagement og er mere “passive” i naturen.
Så kommer der et tilbud om et løfte om at tjene penge i en kort periode. Alt du skal gøre er at investere dine penge… og vente. Der måske eller måske ikke være en slags produkt involveret. Et produkt af en slags holder mindst program inden for “lovlig”. Den såkaldte produkt kan være kundeemner, der er blevet brugt over & igen, eller nogle andre internet ting, som en person ikke ville bruge deres hårdt tjente dollars til normalt.
Initiativtagerne kan være meget dygtig til at gøre en person synes at de er at komme ind i en form for investering, der virkelig betaler sig. Faktisk, en person, forudsat de er i “tidlige” nok, få betalt. Investorer er forledt til at tro, at “investering” er hvad betaler ud, når i virkeligheden, det kan være de bliver betalt fra nye mennesker investere deres penge, eller endda kan få en del af deres egne penge tilbage. Disse high-yield investeringsprogrammer (HYIP) er faktisk meget ligesom de “cykling” programmer kun de ikke kaldes der. De fleste af disse programmer sidst længere end ca 6 måneder eller deromkring, og derefter sammenbrud.
Så er der de programmer, der fortæller dig, at du vil få udbetalt, når du cykle, eller det er din tur. Først det tager kun et par dage til at “cykle” og kan fordoble dine penge. Jo længere programmet varer, jo længere det tager for en person at cykle. Til sidst programmet cyklus kollapser og initiativtageren starter en anden. Sandsynligvis vil de samme mennesker, der fik i tidligt ét program, være dem, der komme tidligt på det næste program, og så videre. Et par mennesker gøre rigtige penge, mens flertallet af folk holder posen!
Promotor af denne slags program, jeg tror, der kører en ulovlig Ponzi ordning! Selv de mennesker, der tidligt og tjene penge er faktisk at tjene penge på bekostning af dem, der senere har investeret, og kan være i juridiske problemer, i hvert fald i USA.
Fra lidt erfaring jeg har haft med begge HYIPs og cykel-programmer, selvom på tidspunktet jeg mente hver var sandsynligvis legitime, en tæt analyse nu fortæller mig anderledes. Generelt vil jeg råde nogen til at bo langt, langt væk fra HYIPs og cykling programmer.
Men jeg tror, der kan være nogle undtagelser til ovennævnte oplysninger: der er mindst et par virksomheder, som har eksisteret i flere år, at tilbyde cykling planer til deres medlemmer til at hjælpe dem i reklame eller at få kundeemner til deres virksomhed. Det skal dog bemærkes at medlemmerne køber produktet fra disse virksomheder hver måned. Deres kompensationsplanen ikke er baseret på, når de “cyklus”.
Kære læser, ansigt op til det, hvis du vil udvikle en indkomst i en lovlig virksomhed, vil du nødt til at være parat til at arbejde, investere nogle penge, og give tid før du indser indkomst af dine drømme!

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.