Trænger stuen til en ommøblering?

Stuen fungerer oftest som samlepunktet i huset og er dermed hjerterummet. Det er her gæsterne og familien bliver inviteret ind til rigtig dansk hygge. Men det er også i stuen at man kan få lov til rigtig at slappe af og være sig selv, enten alene eller med sine helt tætte. Netop af disse grunde, er det også vigtigt at stuen er indbydende og hyggelig. Folk skal have lyst til at blive hængende, sætte sig ned i en lækker sofa og ikke mindst føle sig hjemme og bare slappe helt af.  Men dette kan altså kun opnås, hvis man har møbler, som byder gæsterne lige så godt velkommen som en selv. Møblerne skal være lige så anvendelige og gode, som de skal være smukke og udtryksfulde.
Det kan dog være dyrt at købe lige netop den sofa, som falder fuldstændig i ens smag og bare passer perfekt ind i stuen og derfor ender mange også med at gå på kompromis med en sofa, der måske ikke lige var den ideelle.

Hvad gør man så, når ikke man har sparet op til drømmesofaen og man slet ikke kan lade være med at tænke på den? Man tager et lån – man kan se mere om mulighederne indenfor kviklån kassekredit lige her.

Gode tips til at finde den helt perfekte sofa

Når man skal finde den helt perfekte sofa, er der flere ting der er vigtige og derfor mange spørgsmål at stille sig selv.

  • Hvilken farve vil først og fremmest passe bedst ind i stuen og hvilken farve bliver man glad af?
  • Hvor stor og hvor lang skal sofaen være i forhold til pladsen i stuen og proportionerne? Hvor mange personer skal den kunne indeholde?
  • Hvor blød skal sofaen være? Skal man synke i eller skal man stadig sidde ovenpå puderne?
  • Skal det være en sofa med rygpuder og armlæn? Eller passer det bedre ind i ens stil, med en lavere ryg uden puder og ingen armlæn?
  • Til sidst kan man også overveje, om sofaen skal have matchende stole, for at fuldføre looket og gøre stilen i stuen mere gennemgående.
Dette indlæg blev udgivet i lån. Bogmærk permalinket.